logo

header3

Wie zijn wij

Wij zijn net zoals jullie paardenliefhebbers die alleen het allerbeste voor hun paard wensen waarbij de dekens voor ons een groot deel van de verzorging uitmaken.

Jarenlang hebben wij geëxperimenteerd met pasvorm en kwaliteit van diverse merken. De ene deken ging snel kapot, de andere bleek al gauw toch niet 100% waterdicht te zijn en weer een andere gaf schuurplekken. Je werd er helemaal gek van!

Uiteindelijk zijn we alleen nog maar Bucas dekens gaan gebruiken. Ook daar is natuurlijk wel eens wat mee maar op termijn is de prijs versus kwaliteit toch de beste optie gebleken. Het hangt of staat bij de garantie en die is bij Bucas optimaal. Verder verrast Bucas ons iedere keer weer met innovatieve verbeteringen die het voor onze paarden comfortabeler maken. 

Wij gebruiken al onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren om jou te helpen de juiste keuze te maken. Ook nieuwe producten van Bucas proberen we daarom zelf op onze eigen paarden uit. Op onze website vindt je dus niet de verkoopargumenten maar onze ervaring als gebruikers. Dáármee helpen wij jou!

Ons team van specialisten staat dagelijks voor je klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze!

Doe er vooral je voordeel mee en geniet van onze informatieve webshop!

 

"Op onze website vindt je niet de 
verkoopargumenten maar de ervaringen 
die wij opgedaan hebben als gebruikers!"